Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Ο στρατηγός Atomics οριστικοποιεί την επίδειξη στοιχείων σπάνια γαίας DOE
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
86-21-51095730
Επαφή τώρα

Ο στρατηγός Atomics οριστικοποιεί την επίδειξη στοιχείων σπάνια γαίας DOE

2021-12-28

Latest company news about Ο στρατηγός Atomics οριστικοποιεί την επίδειξη στοιχείων σπάνια γαίας DOE

Πηγή: Σφαιρική αναθεώρηση μεταλλείας

 

Τα γενικά ηλεκτρομαγνητικά συστήματα Atomics (GA-EMS) έχουν οριστικοποιήσει τις διαπραγματεύσεις με το γραφείο κατασκευής ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΎ τμήματος ενέργειας (DOE) προηγμένο για το σχέδιο και την εφαρμοσμένη μηχανική δυνατότητας σε προετοιμασία για την κατασκευή και τη λειτουργία εγκαταστάσεων χωρισμού στοιχείων σπάνια γαίας (REE) και επίδειξης επεξεργασίας. Το ga-EMS με τους GmbH (UIT), σπάνιους στοιχείων πόρους umwelt-und-Ingenieurtechnik GA Ευρώπης, ΕΠΕ (RER), και LNV, μια ομάδα Ardurra, επιχείρηση Α.Ε. για να αρχίσει το πρόγραμμα 40 μήνα για να σχεδιαστεί, να χτιστεί και να χρησιμοποιηθεί ο χωρισμός της REE και επεξεργάζεται τη δυνατότητα επίδειξης στο Ουαϊόμινγκ.

 

«Ανυπομονούμε να πάρουμε εν εξελίξει με την ομάδα για να φέρουμε αυτό το πρόγραμμα επίδειξης στη ζωή,» ο δηλωμένος Scott Forney, Πρόεδρος του GA-EMS. «REEs είναι κρίσιμο για ένα ευρύ φάσμα των τεχνολογιών που υποστηρίζουν και τις εμπορικές και σχετικές με την άμυνα εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών οχημάτων, των ηλιακών πλαισίων, της τεχνολογίας οπτικών ινών, και των υψηλής αντοχής μόνιμων μαγνητών. Αυτό το πρόγραμμα θα παράσχει τις πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη των εσωτερικών πόρων στοιχείων σπάνια γαίας και των τεχνολογιών χωρισμού που έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τον ανεφοδιασμό και τη διαθεσιμότητα της REE για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση.»

 

Το DOE ανήγγειλε νωρίτερα το 2021 ότι είχε επιλέξει το GA-EMS για τη διαπραγμάτευση ενός οικονομικού βραβείου για το πρόγραμμα. Η πρόσφατη επιβεβαίωση του οικονομικού βραβείου επιτρέπει στην ομάδα GA-EMS για να αρχίσει την εργασία σχεδίου και εφαρμοσμένης μηχανικής σε προετοιμασία για την κατασκευή δυνατότητας και τη λειτουργία εγκαταστάσεων. Μόλις ολοκληρωθούν, οι εγκαταστάσεις επίδειξης θα επιτρέψουν το χωρισμό και ο καθαρισμός των οξειδίων σπάνια γαίας που προέρχονται από το μετάλλευμα που αφαιρείται από την αρκούδα RER κατοικεί την κατάθεση στο Ουαϊόμινγκ. Ο αρχικός στόχος του προγράμματος είναι να καταδειχθεί ο χωρισμός και η επεξεργασία της REE σε μια κλίμακα επαρκή για να παρέχει τα στοιχεία και τις μετρικές προφητικά του κόστους και της απόδοσης για μια εμπορικού επιπέδου δυνατότητα χωρισμού και επεξεργασίας συνέχισης

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Γυαλίζοντας σκόνη σπάνια γαίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 rareearthpowder.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.