Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Νέα συμπεράσματα στο περιστατικό των ΕΠΑΝ μετάλλων έξω από Grännaa
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
86-21-51095730
Επαφή τώρα

Νέα συμπεράσματα στο περιστατικό των ΕΠΑΝ μετάλλων έξω από Grännaa

2021-12-22

Latest company news about Νέα συμπεράσματα στο περιστατικό των ΕΠΑΝ μετάλλων έξω από Grännaa

Οι νέες τεχνολογίες και η επεκτειμένος ηλέκτριση σημαίνουν μια αυξανόμενη ανάγκη και για τα κοινά και ασυνήθιστα μέταλλα, όπως τα μέταλλα σπάνια γαίας. Μια από τις μεγαλύτερες καταθέσεις της Ευρώπης είναι σε Norra Kärr έξω από Gränna

 

«Norra Kärr μπορεί να βοηθήσει να καταστήσει την ΕΕ αυτάρκη στα μέταλλα σπάνια γαίας,» λέει το Axel Sjöqvist, συντάκτης μιας νέας διδακτορικής διατριβής στο πανεπιστήμιο του Γκέτεμπουργκ.

 

Οι αξιόπιστες πηγές των μετάλλων σπάνια γαίας απαιτούνται επιτυχώς στη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια και για τη νέα παραγωγή των ανεμοστροβίλων και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τα μέταλλα σπάνια γαίας χρησιμοποιούνται στις συσκευές όπως τις επιδείξεις, τους καταλυτικούς μετατροπείς, τις μπαταρίες και τους ισχυρούς μόνιμους μαγνήτες.

 

«Είναι σημαντικό να μάθει για τη γεωλογικές προέλευση και την ανάπτυξη αυτών των τύπων βράχου και να προσδιοριστεί η διανομή των μετάλλων σπάνια γαίας μεταξύ των διαφορετικών τύπων βράχων και των μεταλλευμάτων. Η γνώση αυτού επιτρέπει σε μας για να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά τους πόρους και διευκολύνει τη μελλοντική έρευνα στη Σουηδία και συνολικά,» λέει το Axel Sjöqvist στο τμήμα γήινων επιστημών, πανεπιστήμιο του Γκέτεμπουργκ.

 

Οι μελέτες στη διατριβή Sjöqvist παρέχουν τις νέες ιδέες στη γεωλογική προέλευση Norra Kärr.

«Υπάρχει μια έλλειψη αξιόπιστων πηγών για πολλά μέταλλα και μεταλλεύματα κρίσιμα για τις καινοτομίες. Για να ανταποκριθούν τις υποσχέσεις της πράσινης μετάβασης, πρέπει να υπάρξουν ικανοποιητικές προμήθειες των μετάλλων που χρησιμοποιούνται στους ανεμοστροβίλους και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Οι ανεμοστρόβιλοι μπορούν να παραγάγουν περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να οδηγήσουν τις μεγαλύτερες αποστάσεις χάρι στα μέταλλα σπάνια γαίας, τα οποία είναι σημαντικά συστατικά στις ηλεκτρικές μηχανές και τις γεννήτριες.»

 

Να εξαγάγουν και η εξαγωγή ορυκτών παρουσιάζουν επίσης τις προκλήσεις για το περιβάλλον. Και τα σχέδια για την εξαγωγή ορυκτών έξω από Gränna έχουν οδηγήσει στις περιβαλλοντικές διαμαρτυρίες.

 

«Η μεταλλεία των πόρων προσκρούει πάντα στο περιβάλλον με κάποιο τρόπο. Εκείνος ο αντίκτυπος δεν εξαφανίζεται όταν εισάγουμε τα μέταλλα. Αντ' αυτού, αυξάνεται από μια σφαιρική περιβαλλοντική προοπτική. Οι πόροι που ενσωματώνονται στο στρώμα βράχου δεν μπορούν να κινηθούν, δυστυχώς. Εξαρτάται από το δικαστήριο εδάφους και περιβάλλοντος να αποφασίσει εάν το νέο σχέδιο της επιχείρησης [Accent1] για τη μεταλλεία σε Norra Kärr μπορεί να γίνει κατά τρόπο περιβαλλοντικά υγιή.»

 

Σήμερα, η Ευρωπαϊκή Ένωση εισάγει 98-99 τοις εκατό της απαίτησής της για τα μέταλλα σπάνια γαίας από την Κίνα.

 

«Εκεί, παράγονται στους αμφισβητήσιμους όρους και για τους ανθρώπους και για το περιβάλλον. Η Κίνα έχει ένα σφαιρικό μονοπώλιο αγοράς, που επιτρέπει σε το για να ελέγξει πόσο αυτών των μετάλλων είναι διαθέσιμος στον υπόλοιπο κόσμο. Κατά συνέπεια, έχουν επίσης έναν έμμεσο έλεγχο εάν η ΕΕ πετυχαίνει στην επίτευξη των υποσχέσεων ικανότητας υποστήριξής της.»

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Γυαλίζοντας σκόνη σπάνια γαίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 rareearthpowder.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.