Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Τα υλικά σπάνια γαίας βάζουν μια σταθερή πολλαπλής ζώνης πλατφόρμα Microlasing
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
86-21-51095730
Επαφή τώρα

Τα υλικά σπάνια γαίας βάζουν μια σταθερή πολλαπλής ζώνης πλατφόρμα Microlasing

2022-09-14

Latest company news about Τα υλικά σπάνια γαίας βάζουν μια σταθερή πολλαπλής ζώνης πλατφόρμα Microlasing

WUHAN, Κίνα, 9 του Σεπτεμβρίου, 2022 — Μια πρόσφατη επίδειξη από μια ομάδα στο πανεπιστήμιο Huazhong της επιστήμης και της τεχνολογίας (HUST) θέτει τη δυνατότητα σταθερή πολλαπλής ζώνης στο επίκεντρο από τα στοιχεία σπάνια γαίας (ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ). Στην εργασία, η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε την σώμα-βοηθημένη θερμική νάρκωση για να κατασκευάσει τις επαν-ναρκωμένες μικροκοιλότητες με τους υπερβολιούς υψηλός εγγενείς παράγοντες του Q που υπερβαίνουν 108. Η διαδικασία νάρκωσης δεν εισήγαγε τη συγκεντρωμένος ή διασκορπίζοντας απώλεια οποιωνδήποτε προφανών ιόντων. Ο υπερβολικά υψηλός εγγενής παράγοντας του Q κάνει τη διαδικασία μια φυσική πλατφόρμα για την επίτευξη των lasing και περαιτέρω μη γραμμικών φαινομένων που απαιτούν τη μικρή δύναμη.

 

Εκτός από τα πλεονεκτήματα για τις εφαρμογές λέιζερ, η ναρκωμένη το υπερβολικά υψηλός-q μικροκοιλότητα μπορεί επίσης να προσφέρει μια πλατφόρμα για την αντίληψη υπερβολικά υψηλός-ακρίβειας, τις οπτικές μνήμες, και την έρευνα για τις κοιλότητα-θέμα-ελαφριές αλληλεπιδράσεις.

 

Τα μικρολέιζερ με τις πολλαπλάσιες lasing ζώνες είναι κρίσιμα συστατικά στις διάφορες εφαρμογές, όπως η επίδειξη πλήρης-χρώματος, οι οπτικές επικοινωνίες, και ο υπολογισμός. Τα ΕΠΑΝ στοιχεία προσφέρουν τα άφθονες μακρόβιες ενδιάμεσες ενεργειακά επίπεδα και τις μεταβάσεις intraconfigurational απαραίτητα για τις εκπομπές πέρα από ένα ευρύ φάσμα των ζωνών lightwave.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τα υλικά σπάνια γαίας βάζουν μια σταθερή πολλαπλής ζώνης πλατφόρμα Microlasing  0

Είναι δυνατό να παραχθεί η βαθύς-υπεριώδης ακτίνα (UV) στο μέσος-υπέρυθρο φως με αντλώ τα φωτόνια μέσω, στη χαμηλότερη συχνότητα — και upconversion, για να αυξήσει την ενέργεια. Αν και το upconversion προσφέρει τα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνουν το καλύτερο βάθος διείσδυσης και τη λιγότερη ζημία ιονισμού, είναι γενικά δυσκολότερο από downshifting. Ο συνδυασμός με το upconversion μπορεί να επεκτείνει τη σειρά μήκους κύματος εκπομπής για τη μέγιστη δυνατότητα.

 

Από τη χρησιμοποίηση το RES για το upconversion εξαλείφει την ανάγκη για τους αυστηρούς φάση-ταιριάζοντας με όρους ή η υψηλή πυκνότητα αντλιών, ερευνητές έχει ρωτήσει εάν θα μπορούσε να είναι δυνατό να κατασκευαστεί ένα πολλαπλής ζώνης λέιζερ με τη νάρκωση ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ τα στοιχεία σε μια μικροκοιλότητα υπερβολικά υψηλός-q χωρίς υποβάθμιση του εγγενούς παράγοντα του Q του.

 

Οι ερευνητές HUST κατα:δεικνύω την ταυτόχρονη υπεριώδη ακτίνα, ορατά, και near-infrared CW στη θερμοκρασία δωματίου. Η εργασία υποστηρίζει την αντίληψη υπερβολικά υψηλός-ακρίβειας, τις οπτικές μνήμες, και την έρευνα για τις κοιλότητα-θέμα-ελαφριές αλληλεπιδράσεις. Ευγένεια Β. Jiang, και λοιποί, doi 10.1117/1.AP.4.4.046003.

 

Οι ερευνητές HUST κατα:δεικνύω την ταυτόχρονη υπεριώδη ακτίνα, ορατά, και near-infrared συνεχής-κυμάτων στη θερμοκρασία δωματίου. Η εργασία υποστηρίζει την αντίληψη υπερβολικά υψηλός-ακρίβειας, τις οπτικές μνήμες, και την έρευνα για τις κοιλότητα-θέμα-ελαφριές αλληλεπιδράσεις. Ευγένεια Β. Jiang και λοιποί, doi 10.1117/1.AP.4.4.046003.

 

Η έρευνα για τα high-order λέιζερ upconversion χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά μια παλόμενη αντλία λέιζερ σε ένα κρυογόνο περιβάλλον, το οποίο στοχεύει να μειώσει τη θερμική ζημία για τα υλικά κέρδους και τις ηχηρές κοιλότητες.

 

Στην πρόσφατη επίδειξη, η ομάδα HUST επέτυχε UV και ιώδης upconversion συνεχής-κυμάτων (CW) από τα ΕΠΑΝ στοιχεία στη θερμοκρασία δωματίου.

 

Η ομάδα νάρκωσε μια μικροκοιλότητα με το έρβιο και ytterbium και την άντλησε με ένα CW λέιζερ 975 NM. Το προκύπτον λέιζερ εκτάθηκε μια σειρά μήκους κύματος περίπου 1170 NM, που καλύπτουν τις UV, ορατές, και near-infrared ζώνες (NIR). Η ομάδα υπολόγισε ότι όλα τα lasing κατώτατα όρια ήταν στο επίπεδο submilliwatt. Τα μικρολέιζερ εξέθεσαν την καλή σταθερότητα έντασης πάνω από 190 λ., η οποία τα καθιστά κατάλληλα για τις πρακτικές εφαρμογές.

 

Επιπλέον, άλλα ΕΠΑΝ στοιχεία — όπως το θούλιο, το όλμιο, και το νεοδύμιο — μπορέστε να επιτρέψετε τα εύκαμπτα σχέδια αντλιών και τα άφθονα lasing μήκη κύματος.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Γυαλίζοντας σκόνη σπάνια γαίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 rareearthpowder.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.