Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Το μέλλον των στοιχείων σπάνια γαίας μεταλλείας συγκρατημένα
Εκδηλώσεις
Επαφή ΗΠΑ
86-21-51095730
Επαφή τώρα

Το μέλλον των στοιχείων σπάνια γαίας μεταλλείας συγκρατημένα

2022-02-24

Latest company news about Το μέλλον των στοιχείων σπάνια γαίας μεταλλείας συγκρατημένα

πηγή: ΑΖΩΤΟΥΧΑ μεταλλεία

 

Τα στοιχεία σπάνια γαίας (REEs) περιλαμβάνουν 17 μεταλλικά στοιχεία, φιαγμένα επάνω από 15 lanthanides στον περιοδικό πίνακα: Λα, CE, δημόσιες σχέσεις .........

Το δημήτριο είναι η πιό κοινή REE και αφθονότερο από το χαλκό ή το μόλυβδο.
Βρίσκονται αντ' αυτού σε τέσσερις κύριους ασυνήθιστους τύπους βράχου carbonatites, που είναι ασυνήθιστοι πύρινοι βράχοι προήλθαν από τα άλας-πλούσια μάγματα, τις αλκαλικές πύρινες τοποθετήσεις, τις καταθέσεις αργίλου ιονικός-απορρόφησης, και τις καταθέσεις μεταλλοφόρων κοιτασμάτων monazite-xenotime-φορέων.
Από το τέλη δεκαετίας του '90, η Κίνα έχει εξουσιάσει την παραγωγή της REE, που χρησιμοποιεί τις καταθέσεις αργίλου ιονικός-απορρόφησής της, γνωστές ως “άργιλοι Νότιων Κινών”.
Τα στοιχεία σπάνια γαίας χρησιμοποιούνται για όλα τα είδη του εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, των φορέων DVD, των τηλεφώνων κυττάρων, του φωτισμού, των οπτικών ινών, των καμερών και των ομιλητών, και ακόμη και του στρατιωτικού εξοπλισμού, όπως οι αεριωθούμενες μηχανές, τα συστήματα καθοδήγησης βλημάτων, οι δορυφόροι, και η αντιπυραυλική υπεράσπιση.
Το 2010, η Κίνα ανήγγειλε ότι θα μείωνε τις εξαγωγές της REE για να εκπληρώσει την άνοδό της σε ζήτηση, αλλά και να διατηρήσει την κυρίαρχη θέση της για την παροχή του εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας στον υπόλοιπο κόσμο.
Phosphogypsum τα στοιχεία σπάνια γαίας λιπάσματος συλλαμβάνουν το πρόγραμμα
επομένως, ερευνητές στο κρατικό πανεπιστήμιο Penn, έχουν επινοήσει μια πολυβάθμια προσέγγιση χρησιμοποιώντας τα κατασκευασμένα πεπτίδια, κοντές σειρές των αμινοξέων που μπορούν ακριβώς να προσδιορίσουν και να χωρίσουν REEs χρησιμοποιώντας μια ειδικά αναπτυγμένη μεμβράνη.
Το σχέδιο οδηγείται από την υπολογιστική διαμόρφωση, που αναπτύσσονται από τη Rachel Getman, τον κύριο ανακριτή και το αναπληρωτή καθηγητή της χημικής και βιομοριακής εφαρμοσμένης μηχανικής σε Clemson, με τους ανακριτές Christine Duval και Julie Renner, που αναπτύσσουν τα μόρια που θα κλείσουν με το μάνταλο προς συγκεκριμένο REEs.
Η χημική εφαρμοσμένη μηχανική καθηγητής Lauren Greenlee, υποστηρίζει ότι: «σήμερα, κατ' εκτίμηση 200.000 τόνοι των στοιχείων σπάνια γαίας είναι παγιδευμένοι στα μη επεξεργασμένα phosphogypsum απόβλητα στη Φλώριδα μόνο.»
Το νέο πρόγραμμα θα εστιάσει στην ανάκτηση τους με έναν βιώσιμο τρόπο και μπορεί να ξεδιπλωθεί για έναν μεγαλύτερης κλίμακας για τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη.
Οι εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης
προγράμματος Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών να ανακτηθούν τα στοιχεία σπάνια γαίας
αν και μια απλή διαδικασία, διύλιση απαιτεί μια υψηλή ποσότητα επικίνδυνων χημικών αντιδραστηρίων, είναι έτσι ανεπιθύμητοι εμπορικά.
Ένας άλλος κοινός τρόπος για REEs που ανακτάται είναι μέσω, γνωστός επίσης όπως ε-εξάγοντας, ο οποίος περιλαμβάνει τη μεταφορά των ηλεκτρονικών αποβλήτων, όπως οι παλαιοί υπολογιστές, τα τηλέφωνα, και η τηλεόραση από τις διάφορες χώρες στην Κίνα για την εξαγωγή της REE.
Αν και συχνά ως βιώσιμη μέθοδος τα υλικά, δεν είναι χωρίς σύνολο προβλημάτων του που πρέπει ακόμα να υπερνικηθούν.
Το πρόγραμμα κρατικού πανεπιστημίου Penn έχει τη δυνατότητα να υπερνικήσει μερικά από τα προβλήματα που συνδέονται με τις παραδοσιακές μεθόδους αποκατάστασης της REE εάν μπορεί να ικανοποιήσει τους περιβαλλοντικούς και οικονομικούς στόχους του.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Γυαλίζοντας σκόνη σπάνια γαίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 rareearthpowder.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.