Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Καταλύτης σπάνια γαίας >
Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη

Καταλύτης σπάνια γαίας οξειδίων CeZr

Αυτοκινητικό οξείδιο ζιρκονίου δημήτριου εξάτμισης

Οξείδιο ζιρκονίου δημήτριου καταλυτικών μετατροπέων

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

GONA

Πιστοποίηση:

ISO9001:2015

Επαφή ΗΠΑ

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Όνομα προϊόντων:
Σύνθετο οξείδιο CE-Zr για την καθαρή εξάτμιση καταλυτικών μετατροπέων
Χρώμα:
Ανοικτό κίτρινο
Μέγεθος Patical:
D50=2.50-3.5um
Χρήση:
αυτοκινητική επεξεργασία εξάτμισης
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
10kg
Συσκευασία λεπτομέρειες
25kgs/drum, 500 κλ/παλέτα, 1cmb/pallet
Χρόνος παράδοσης
2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής
T/T
Περιγραφή προϊόντων

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη

 

 

Ο καταλυτικός μετατροπέας (ή catcon) στο αυτοκίνητο είναι πραγματικά ένα πολύ σημαντικό συστατικό του συστήματος εξάτμισης αυτοκινήτων, επειδή μπορεί να αφαιρέσει τα επιβλαβή οξείδια αζώτου (NOX, x=1,2,3) και το μονοξείδιο του άνθρακα (κοβάλτιο). Πρίν καίνε τα υπολείμματα απελευθερώνονται στο περιβάλλον. Καλείται καταλυτικό μετατροπέα επειδή μετατρέπει το κοβάλτιο στο πανταχού παρόντα CO2 και το NOX στο Ν2 και το Ο2 μέσω των χημικών αντιδράσεων στους στερεούς καταλύτες. Ένας καταλύτης είναι μια ένωση που βοηθά την αντίδραση να συμβεί γρηγορότερα με το χαμήλωμα του ενεργειακού εμποδίου ενεργοποίησης της αντίδρασης. Δεν καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της αντίδρασης. Στην περίπτωση του catcon, ο καταλύτης είναι μια στερεά επιφάνεια λευκόχρυσου (PT) ή παλλάδιου (Pd) στην οποία τα αντιδραστήρια από τη φάση αερίου προσροφώνται και αντέδρασαν. Αυτή η διαδικασία αντίδρασης που βοηθιέται από έναν καταλύτη που είναι σε μια διαφορετική φάση από τα αντιδραστήρια καλείται ετερογενή κατάλυση.

 

[Εφαρμογή]

       

(1) κατάλυση του αερίου εξάτμισης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

(2) βιομηχανικός καθαρισμός αερίου οργανικών αποβλήτων και καθαρισμός εσωτερικού αέρα

(3) κατάλυση καύσης φυσικού αερίου.

(4) ρευστό καταλυτικό ράγισμα στη βιομηχανία καθαρισμού πετρελαίου.

 

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη 0

  

Τα μέταλλα σπάνια γαίας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στους αυτοκίνητους καταλύτες εξάτμισης, ιδίως, τις ενώσεις ceria με την υψηλή μεγάλη χωρητικότητα οξυγόνου τους και το lanthana με κατάλληλο basicity και το μεγάλο ιοντικό μέγεθός του. Η απόδοση των καταλυτών έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά μέσω της χρήσης αυτών των υλικών. Τα πολύτιμα μέταλλα (PT και Pd) και τα στοιχεία σπάνια γαίας (CEO2)είναιχαρακτηριστικάυλικάγιατουςετερογενείςexhaust-gasκαταλύτεςστααυτοκίνητασυστήματα.

 

[Προδιαγραφή]

   

ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΙΚΤΗΣ
CEO2% 60% Δ50 5-7um
ZrO2% 30% Φρέσκο ΣΤΟΙΧΗΜΑ >75m2/g
Λα2Ο3 5% Ηλικίας ΣΤΟΙΧΗΜΑ (

1000℃4h)

>35μ2/g
Υ2Ο3 5% Ηλικίας ΣΤΟΙΧΗΜΑ (

1050℃4h)

>20μ2/g

 

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη 1

[Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων]

 

(1) υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση και υψηλή δυνατότητα γήρανσης: χρησιμοποιώντας τη στερεά λύση οξειδίων και zirconia δημήτριου ως μήτρα, μερικές πρόσθετες ουσίες (lanthanum οξείδιο, yttrium οξείδιο, οξείδιο πρασεοδύμιου, οξείδιο νεοδύμιου) προστίθενται για να αντικαταστήσουν τα στοιχεία, η οποία βελτιώνει την υψηλής θερμοκρασίας δυνατότητα αντι-γήρανσης των προϊόντων.

(2) άριστες αποθήκευση οξυγόνου και ικανότητα απελευθέρωσης: το προϊόν έχει την υψηλότερο αποθήκευση οξυγόνου και το ποσοστό απελευθέρωσης, το γρηγορότερο ποσοστό αποθήκευσης οξυγόνου και απελευθέρωσης και το χαμηλότερο φως από τη θερμοκρασία

(3) μέτρια διανομή μεγέθους μορίων: η μέση διάμετρος του υλικού ελέγχεται για να είναι 2.5-3.5 μ μ με τη χρησιμοποίηση της λείανσης αέρα και της ακριβούς τεχνολογίας βαθμολόγησης, και η διανομή μεγέθους μορίων είναι στενή, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα επιστρώματος και μειώνει την αποφλοίωση από το ποσοστό.

(4) καλή σταθερότητα προϊόντων: προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και εξοπλισμός παραγωγής, τυποποιημένη διαχείριση, για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα του προϊόντος.

(5) εξατομικευμένη προσαρμογή προϊόντων: η ισχυρή δυνατότητα Ε&Α και η δυνατότητα εκβιομηχάνισης εξασφαλίζουν ότι τα εξατομικευμένα προϊόντα με τη διαφορετικές σύνθεση και την κοκκοποίηση μπορούν να παρασχεθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών

 

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη 2

 

[Συσκευασία] 25kgs/poly-τύμπανο, 500kgs/pallet

 

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη 3

1 Q: Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή τον κατασκευαστή;
Α: Είμαστε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο με περισσότερο από 12 έτη εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα. Εάν είστε ευκολία, σας καλωσορίζουμε για να επισκεφτούμε την επιχείρησή μας.

 

2 Q: Πώς μπορείτε να πάρετε το δείγμα;
Α: Τα ελεύθερα δείγματα είναι διαθέσιμα, αλλά στη βάση ότι πληρώνετε τις δαπάνες αγγελιαφόρων.

 

3 Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Γενικά είναι 5-10 ημέρες εάν τα αγαθά είναι στο απόθεμα. Ή είναι 15-20 ημέρες εάν τα αγαθά δεν είναι στο απόθεμα, είναι σύμφωνα με την ποσότητα.

 

 

 

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη 4

Η Σαγκάη που πηγαίνει σε βιομηχανικό Co.Ltd ιδρύεται το 2006, και βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Songjiang, που στρογγυλεύεται από το εθνικό ερευνητικό κέντρο εφαρμοσμένης μηχανικής της πολύ λεπτής σκόνης (NERCUP). Η επιχείρησή μας είναι μια επιχείρηση Ε&Α ειδικευμένη στην ανάπτυξη τεχνολογίας των λειτουργικών υλικών σκονών. Στην τεχνολογία ελέγχου του μορίου σκονών, SHGRENM παρέχει στο προϊόν διάφορων σειρών όπως το οξείδιο σπάνια γαίας τις ειδικές μοριακές ιδιότητες, γυαλίζοντας σκόνη οξειδίων δημήτριου, υλικά καταλυτών, αλουμίνα για το διαχωριστή μπαταριών Li+.

   

Η επιχείρησή μας δίνει πάντα μεγάλη προσοχή στην πνευματική ιδιοκτησία και την ανεξάρτητη ανάπτυξη, και ακολουθεί την καινοτομία της επιστήμης και της τεχνολογίας. Η επιχείρησή μας έχει αναγνωριστεί ως «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της Σαγκάη» από το 2008. Το πρόγραμμα της μεγάλης ακρίβειας γυαλίζοντας σκόνης σπάνια γαίας πέρασε το μετασχηματισμό επιτευγμάτων υψηλής τεχνολογίας, και η ετήσια παραγωγή της φθάνει σε 2000 τόνους.

 

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη 5

  

   

Ένας αυτοκίνητος καταλυτικός μετατροπέας (autocat) μετασχηματίζει τους αρχικούς ρύπους στα αέρια εξάτμισης μηχανών στις μη τοξικές ενώσεις. Καλείται καταλύτη 3 τρόπων επειδή επιτυγχάνει τρεις διαφορετικές χημικές αντιδράσεις:

1. Ο καταλύτης 3 τρόπων αποτελείται από ένα μίγμα πολύτιμων μετάλλων, πλυσίματος ζιρκονίου και σπάνια γαίας (συνήθως δημήτριο) που ντύνονται σε ένα τούβλο       στο σωλήνα εξάτμισης του οχήματος.

2. Οξειδωτικό μονοξείδιο του άνθρακα στο μη-επιβλαβές διοξείδιο του άνθρακα

3. Οξείδωση των σύνθετων άκαυτων hydrocarbonates στο διοξείδιο του άνθρακα και το νερό

4. Μετατρέποντας τα οξείδια του αζώτου (NOX) με το μονοξείδιο του άνθρακα στο αβλαβή άζωτο και το διοξείδιο του άνθρακα.

5. Τα πρόσθετα καταλυτικά συστήματα αναπτύσσονται, ειδικά για να εξετάσουν τα υψηλότερα οξείδια των εκπομπών αζώτου (NOX) κοντά           αυτοκίνητα diesel (που συνδέονται με την υψηλότερη θερμοκρασία καύσης τους). Μια από τις πιό ελπιδοφόρες χρήσεις τεχνολογιών (αποκαλούμενων αδύνατη παγίδα NOX)     το δημήτριο ως σημαντικός καταλύτης και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τα συμπαγή αυτοκίνητα diesel.

   

  

   

Η σφαιρική ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλείται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και τις βιομηχανίες είναι μια σημαντική ανησυχία δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα στις αστικές περιοχές. Ο αντίκτυπος στις υγειονομικές υπηρεσίες και την κοινωνία είναι συνολικά σημαντικός, και η πλειοψηφία των πόλεων παγκοσμίως δεν συναντά τις οδηγίες ατμοσφαιρικής ποιότητας Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (cWho)

 

 

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη 6

Καθαρή εξάτμιση σκονών του /Catalytic καταλυτών σπάνια γαίας οξειδίων CeZr σύνθετη 7

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Γυαλίζοντας σκόνη σπάνια γαίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 rareearthpowder.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.